vrijdag 18 mei 2012

Ik kon mijn ogen haast niet geloven toen ik een foto zag van het ontzettend donzig hondje, Boo. Vanaf het moment dat ik hem zag was ik opslag verliefd. Omdat hij bij mij het ‘It’s so fluffly I’m gonna die’ gevoel opriep kon ik het niet over mijn hart verkrijgen hem niet met jullie te delen. Wat een knuffeltje! Eerlijk gezegd moest ik wel twee keer kijken voordat ik geloofde dat hij echt was.

Super schattige Boo

Voor iedereen die hem nog niet kent, Boo is een Pommerse hond
En eerlijk is eerlijk, hij spant de kroon als ‘s werelds schattigste puppy. Maar hij is meer, met bijna 4,5 miljoen likes op Facebook kunnen we hem ook wel een beroemdheid noemen. In 2011 bracht het brein achter Boo zelfs een boek over hem uit, genaamd: ‘Boo, the life of the world’s cutest dog’. 

Bijschrift toevoegen

Normaal gesproken zou ik het zielig vinden om een hond zo te gebruiken voor media aandacht, maar Boo lijkt van al de aandacht te genieten.

Vind jij Boo net zo schattig als ik, en heb je nog niet genoeg van hem gezien. Kijk dan even op zijn Facebook en vergeet hem niet te like'n! 

Auw, dat doet pijn.. Mijn favoriete feestje, waar ik al sinds 2009 ieder jaar trouw naar toe ga, wordt dit jaar zonder mij gevierd. Op 9 juni is het namelijk zover, de ‘first edition’ van Lakedance 2012. Op die dag zal er op het strandpark van Aqua Best tien uur lang gedanst, gedronken en op alle andere manieren worden gefeest. Het festival heeft dit jaar 4 stages; Main stage, Defected in the house, Jager stage and Mensroom.


Prachtig weer met Lakedance 2010
Line up

Dit zegt mij meestal niet zo heel erg veel (KUMA, wie?). Ik ga gewoon op mijn oren en gevoel af en vind op deze manier de beste muziek. Misschien niet altijd de beste manier want na een paar wijntjes achter je kiezen hoor je haast het verschil niet meer.
De line up van dit jaar is als volgt:


Sfeerimpressie
Nog niet overtuigd? Kijk dan snel het volgende filmpje voor een sfeerimpressie van Lakedance 2012.





Gelukkig kan ik wel bij de ‘second edition’ zijn die op 11 augustus zal worden gevierd. Laten we hopen dat het tegen die tijd al wat beter weer is in Nederland. Want niets is natuurlijk vervelender dan een feestje dat (letterlijk en/of figuurlijk) in het water valt.


Heb jij de luxe dat je er wel bij kunt zijn, en heb je nog geen kaartje? Klik dan hier. De kaartjes kosten €35 per stuk, wanneer je een combi ticket koopt (voor beide datums) slechts €27,50 per stuk. Ben je al wel in het bezit van een kaartje dan wens wens ik je heel veel plezier, drink er eentje op mij!