donderdag 17 mei 2012

Natuurlijk is dit een relatief onderwerp en de eisen zullen dan ook per persoon variƫren. Ondanks het grote verschil dat aanwezig is zijn er toch een paar dingen waar we het algemeen over eens zijn. Je geeft desnoods niet voor de eerste de beste je vrijheid op. Een jongen moet je dus wel een speciaal gevoel geven. Degene die je kan laten lachen van oor, tot oor. Oke, genoeg gezwijmeld. Hier een paar belangrijken eigenschappen op een rij.

Bovenaan: Vertrouwen!

Dus mannen, werk aan je zelfverzekerdheid, houding en uitstraling. Want een zelfverzekerde man komt over als iemand die weet wat hij wil en daarvoor doet wat hij moet. Dit wekt bij vrouwen al snel het idee dat je ook wel van wanten weet met haar. Welke vrouw houdt nou niet van een man die ze niet hoeft te vertellen hoe hij van maar moet houden.

Denk hierbij niet dat je geen enkele vorm van emoties mag tonen. Juist het delen van angst, twijfel en verdriet kan het vertrouwen bouwen. Doe jezelf vooral niet anders voor dan je bent.

Vertrouwen is zo belangrijk omdat je met een partner veel intieme details deelt. Niet alleen de vrolijke momenten, maar ook zorgen en problemen moeten worden besproken. Hierbij worden begrip, en het vermogen om mee te leven flink getest. Daarnaast vereist het ook een luisterend oor. Want we willen iemand die betrokken en vol aandacht kan luisteren.
Vertrouwen is dus wellicht de basis van een (opbloeiende) relatie.

Veiligheid, verantwoordelijkheid en loyaliteit

Het gevoel dat je er voor elkaar bent, ook op mindere dagen. Dit zal resulteren in het gevoel dat je op elkaar kunt rekenen. Maar het is ook essentieel dat je elkaar niet zomaar in de steek laat zodra het even heet wordt onder de voeten. Geef haar het gevoel dat je 100% voor haar gaat en voor niemand anders. Dit betekent dus onvoorwaardelijk trouw zijn aan elkaar. Daarnaast zoeken we allemaal een vaderfiguur in onze partners die de bescherming op zich nemen en er voor zorgen dat er nooit iets met je gebeurt. Ons niet alleen naar huis laten lopen op fietsen.

Waardering

‘Never give her the feeling that you take her for granted.’
Vrouwen worden graag gewaardeerd voor wat ze zijn en wat ze doen. We vinden het bijvoorbeeld heerlijk om te horen hoe geweldig we eruit zien als we daarvoor een uur voor de spiegel hebben gestaan. Maar niet alleen het uiterlijk, ook het eten, de strijk en alle andere dingetjes die ze ongevraagd voor je doet.


Ohja en natuurlijk een flinke spiermassa, dikke portomonnee, mooie auto, groot geschapen en een goed gevoel voor humor. Maar dat zijn bijzaken.


Wat vinden jullie het belangrijkst in een partner?
Liefs,
Michelle

Zou het echt? Het koppel Sylvie en Rafeal van der Vaart  stapte zeven jaar geleden in het huwelijksbootje en wat daarop volgde is door velen beschouwd als een droomhuwelijk. Zoals Marco het zo mooi zong, de meeste dromen zijn bedrog. Want als we de geruchten moeten geloven zouden Sylvie en Rafeal van der Vaart binnenkort gaan scheiden. Dit verklaarde het magazine Party. Het bekende stel heeft samen een zoon, de zes jarige Damian.

Happy family, Damian, Sylvie en Rafeal voor een wedstrijd.

Volgens het blad had de breuk geheim moeten blijven tot het aankomende EK. Helaas hebben vrienden van het stel de scheiding gelekt. Of ze daadwerkelijk uit elkaar gaan of dat het in de tussentijd alweer is bijgelegd moet nog blijken en laat ook de Party in het midden. Toch komt zo’n roddel vaak niet zomaar uit de lucht vallen. We zullen zien wat de toekomst dit tweetal brengt. Persoonlijk zou ik het erg jammer vinden want ik was een van de velen die het een jaloersmakend, perfect gezinnetje vond.

Sylvie's reactie/ontkenning.

Gelukkig twitterde Sylvie twee dagen geleden ook nog een foto van Damian en Rafeal met de titel ‘The 2 most important men in my life’. Laten we hopen dat de geruchten snel uit de wereld worden geholpen en de twee nog lang en gelukkig met elkaar leven.


De twitter foto van Sylvie (15 mei)

Besitos,
Michelle