donderdag 17 mei 2012

Zou het echt? Het koppel Sylvie en Rafeal van der Vaart  stapte zeven jaar geleden in het huwelijksbootje en wat daarop volgde is door velen beschouwd als een droomhuwelijk. Zoals Marco het zo mooi zong, de meeste dromen zijn bedrog. Want als we de geruchten moeten geloven zouden Sylvie en Rafeal van der Vaart binnenkort gaan scheiden. Dit verklaarde het magazine Party. Het bekende stel heeft samen een zoon, de zes jarige Damian.

Happy family, Damian, Sylvie en Rafeal voor een wedstrijd.

Volgens het blad had de breuk geheim moeten blijven tot het aankomende EK. Helaas hebben vrienden van het stel de scheiding gelekt. Of ze daadwerkelijk uit elkaar gaan of dat het in de tussentijd alweer is bijgelegd moet nog blijken en laat ook de Party in het midden. Toch komt zo’n roddel vaak niet zomaar uit de lucht vallen. We zullen zien wat de toekomst dit tweetal brengt. Persoonlijk zou ik het erg jammer vinden want ik was een van de velen die het een jaloersmakend, perfect gezinnetje vond.

Sylvie's reactie/ontkenning.

Gelukkig twitterde Sylvie twee dagen geleden ook nog een foto van Damian en Rafeal met de titel ‘The 2 most important men in my life’. Laten we hopen dat de geruchten snel uit de wereld worden geholpen en de twee nog lang en gelukkig met elkaar leven.


De twitter foto van Sylvie (15 mei)

Besitos,
Michelle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten