maandag 23 april 2012

Zondag hebben we heerlijk gegeten en van de zon genoten bij de hippe strandtent Arribar. Arribar beschikt over een luxe loungeset waar je de hele dag, onder het mom van een hapje en een drankje, kan genieten van de zon (als hij schijnt tenminste).

Maar dat is niet het enige, naast de heerlijke Paella en andere versnaperingen wordt er ook gezorgd voor entertainment in de vorm van live muziek.

Afgelopen zondag werd zelfs, rond een uurtje of 7, het buitenterras aan de kant gezet voor een gezellige Salsa avond verzorgt door een professionele dj.


Zelf een kijkje nemen? Het adres is:

Marina Real Juan Carlos
46024 Valencia
Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuk, sportief en vooral stoer spijker gilletje. Gewoon omdat je er zo lekker mee kunt combineren! Persoonlijk vind ik het bijvoorbeeld leuk om het op een T-shirt of schattig jurkje te dragen. Daarnaast vind ik het vinden van een geschikte zomerjas ook altijd een ramp. Een leuk spijkerjasje is daar de ultieme oplossing voor. Na wat snuffelen op het internet vond ik al gauw een uiteenlopend scala aan denim jasjes. Ik heb de leukste voor jullie uitgekozen.