dinsdag 22 mei 2012


Naast haar adembenemende schoonheid is Blake Lively bekend van de serie Gossip Girl en speelde ze onder andere in de films van The sisterhood of the traveling pants. Blake heeft werkelijk alles waar mannen wild van worden en vrouwen jaloers op zijn. Haar geweldig figuur, mooie lach, volle lokken en glansrijke carrière brengen dan ook menig hoofden op hol. Met Leonardo DiCaprio, Ryan Reynolds en Penn Badgley als vriendjes op haar naam heeft ze dan ook geen misselijke collectie aan ex vriendjes. 

Ook haar goede smaak voor mode en kleding is niet ongemerkt gebleven. Want of ze nu op het scherm, de rode loper of op straat verschijnt, Blake ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Mede hierdoor vroeg Karl Lagerfeld haar om zijn muze te worden. En heeft ze Christian Louboutin op ‘speed dial’. Ooit zei ze, "When I'm going to an event, I'll send Christian (Louboutin) a picture of my outfit and say, 'What shoes do you think I should wear with this?'" En als dat al niet genoeg is heeft ze in februari van dit jaar ook de hele lentecollectie van Louboutin gekregen, gratis en voor niets. Nou schiet mij maar lek!
Dikke vrienden; Blake Lively en Christian Louboutin

Blake is in 2012 naast Gossip Girl, te zien in de film Savages. Dit is een actiefilm over twee succesvolle drugs dealers die een relatie hebben met dezelfde vrouw, Blake. Op een dag wordt Blake ontvoerd als wraak actie en op dat moment breekt de hel los. Niet alleen Blake, maar ook John Travolta, Uma Thuman en Salma Hayek spelen een rol in de film. Spanning, sensatie en een gezonde hoeveelheid erotiek wekken bij mij het idee dat het een goede film is. De film is te zien op on demand van UPC. Zodra ik thuis ben ga ik hem zeker bekijken, heb jij hem al gezien? Zo niet, bekijk hier de trailer: