maandag 14 mei 2012


Als ik ergens blij van word is het wel  van een nieuw setje lingerie! Ik ben dan ook van mening dat je op lingerie niet moet besparen en het een soort van investering is. Want waar voelt een vrouw zich nou zekerder en sexier in dan in mooie lingerie? Daarnaast krijg je in een lingeriezaak net dat extra beetje hulp van mensen die er verstand van hebben. De maat van de bh is namelijk er belangrijk en kan veel verschillen per bh. Naar mijn mening is er niets lelijker dan een bh die te groot of te klein is. Lingerie kan op deze manier een outfit maken of breken. Daarnaast zit er veel verschil in de kwaliteit van stof. Want dames we kunnen het over een ding eens zijn, het is ontzettend vervelend en irritant als de bh zelf, of de bandjes in je huid snijden.

Wil je een mooi aansluitende bh die een paar jaar mee gaat, geef er dan wat extra geld aan uit. Je hebt dan misschien niet honderd verschillende kleurtjes en/of modellen, maar wel een bh die perfect zit en (als het goed is) lange tijd mee gaat. Voor mij is het alweer even geleden sinds ik een nieuw setje lingerie kocht. Vandaar dat ik de nieuwe collectie wilde bekijken en een paar hele mooie exemplaren tegen kwam. Slik, kwijl, I WANT!



Veel van deze lingerie is hier te krijgen. De artikelen die je op deze site besteld worden voor €4,95, en bij bestedingen boven €100 euro gratis naar je adres opgestuurd. Voor mij een groot pluspunt, je kunt ze binnen 14 dagen retourneren als de maat niet goed blijkt te zijn. Want een goede regel, try before you buy!

Liefs Michelle