woensdag 25 april 2012

 Ik loop bijna dagelijks langs het leuke winkeltje Bimba & Lola die in het winkelcentrum ‘Aqua’ een vestiging heeft. Telkens als langs loop moet ik mezelf weerhouden niet naar binnen te gaan en iets te kopen. Ik kende het merk nog niet, maar het tekentje kwam me erg bekend voor. Het is een winkel met ontzettend aparte kleding stukken, mooie tassen, chique portemonnees en schattige accessoires.

Toen ik op zoek was naar meer informatie over het merk kwam ik erachter dat het ze ook een webshop hebben en verzenden  naar Nederland.

Een paar leuke hebbedingetjes van Bimbo & Lola

Ben je benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje!

 
Al jaren ben ik verslaafd aan verschillende series. Zo volg ik trouw het leven van de upper east side van New York in de hit-serie Gossip girl. Leef ik mee met de verhalen van de cast uit 90210. En ben ik niet te beroerd om mee te huilen met de dramatische gebeurtenissen uit One Tree Hill. Oh, en tegenwoordig laat ik me ook meeslepen met de spanningen die het FBI team van Criminal Minds meemaken.

Ik moest hard lachen toen ik laatst ergens las dat als je praat over de problemen van Blair en Serena (Gossip Girl) alsof het je beste vriendinnen zijn, je pas echt verslaafd bent. En ja hoor, ik moet bekennen dat mijn vriend vaak genoeg de hele aflevering in geur en kleur krijgt aan te horen. Ieder vrij momentje vul ik het liefst met een aflevering van een van mijn favoriete series.

Helaas, nu ik in Valencia ben is het volgen van series op tv overigens niet mogelijk.
Hoewel ik de series die ik op dit moment kijk ontzettend leuk vind, is het goed om zo nu een frisse wind doorheen te gooien. Vandaar ben ik benieuwd welke serie(s)  jullie volgen.


Gossip Girl cast
Vorig jaar ben ik, samen met een vriendin, op vakantie geweest naar het feest eiland Ibiza. Het was een hele leuke week vol met zon, zee, strand en ‘fiestas’. Omdat ik het gevoel heb dat er nog meer te zien is op het eiland, leek het me leuk om er nog een keer naar toe te gaan.

En die mogelijkheid heb ik nu! Voor minimaal €189 wordt er een 6 daagse reis naar Ibiza georganiseerd door de studenten organisatie Erasmus Life Valencia. Het pakket is inclusief reis, appartement en entree kaartjes van de grote clubs. Erg goedkoop, dus geen excuus mogelijk.

Je kon kiezen uit drie pakketten, waarvan onze groep de meest uitgebreide heeft gekozen. Hierin zitten entree kaartjes voor een ‘White Party’ in de discotheek Space en een excursie naar het eiland Formentera, die bekent staat om zijn hemels witte stranden. Daarnaast worden er feesten georganiseerd op bekende plekken zoals Ushuaya, Bora-Bora en Pacha. Deze zijn standaard inbegrepen. Ook is er de mogelijkheid om de hippie markt van Ibiza te bezoeken.

Nu, na een paar maanden is het dan zover, ‘WE ARE GOING TO IBIZA!’. We zullen morgen om 3 uur vanaf Valencia naar DenĂ­a vertrekken om daar de boot naar Ibiza te nemen.
We zullen verblijven in een van de appartementen van BORA-BORA. De dagen die volgen zullen in het teken staan van feesten, verschillende stranden bezoeken en het eiland verkennen.
Ook hebben we voor €25 een auto gehuurd waar we al de mooie plekjes van Ibiza mee kunnen gaan ontdekken. Ik zal jullie later een uitgebreid verslag doen over de hoogtepunten van de dagen.

Formentera 2011