woensdag 9 mei 2012


Dat onze mannen gemiddeld 26 uur per jaar voor het pashokje wachten!? Dit is gebleken uit onderzoek uitgevoerd door het Britse Lakeside shopping centre. Aan het onderzoek deden duizend mannen en vrouwen tussen 25 en 45 jaar mee.

De meerderheid, 68% van de ondervraagde mannen deed het omdat ze geloven dat dit hun geliefde een geluksgevoel zou bezorgen.

30% van de ondervraagden gaat braaf mee shoppen om op deze manier meer tijd met elkaar door te kunnen brengen.

En een magere 27% zou mee gaan shoppen om op deze manier zijn mening te geven over de potentiële outfits!

Hebben we stiekem toch eigenlijk niet zoveel te klagen?!




Er zijn van die producten waar je gewoonweg niet zonder wil! Een van mijn all-time favorites is de mascara 'FALSE LASH EFFECT' van het succesvolle make-up merk MaxFactor. Dit product en ik zijn vanaf het begin onafscheidelijk. De dagen zijn dan ook zeldzaam dat ik hem ongebruikt in mijn make-up tasje laat zitten.

Je hoort wel eens van die verhalen dat mensen het zo afschuwelijk vinden om mascara op te doen. Ik niet! Zonder moeite ben ik voor lange tijd bezig met mijn wimpels, om ervoor te zorgen dat ze perfect gekruld en uit elkaar staan. Mijn geheim, ben niet bang om te knoeien, gebruik een wimperkruller en bewaar je lege mascara. Dit is super handig om de aan elkaar gekleefde wimpers uit elkaar te halen! Maar ook op dagen dat ik geen zin heb om die tijd aan mijn wimpers te besteden grijp ik naar mijn trouwe vriend.

 

Het korte borsteltje van plactic geeft je wimpers lengte, volume, en krul! Een laagje, twee laagjes, drie laagjes. Je kunt het zo gek maken als je wilt zonder dat je met dikke klonten gevulde wimpers de deur uit gaat! Wat willen we nog meer? Het ergste van alles, op dit moment zitten er 4 van deze mascara's in mijn stash. Eentje leeg, een geopend, een bijna leeg, en eentje gloed nieuw! Het begint op een verslaving te lijken. De mascara is onder andere te koop bij de bekende drogisterijen (kruidvat, etos etc.) en kost €16,95.

Dit product is top!

Een paar dagen geleden kwam de film 27 Dresses, op tv. Een romantische komedie die gaat over een jonge, succesvolle Jane die al maar liefst 27 keer bruidsmeisje is geweest. Van haar eigen huwelijk (met haar baas) kan ze echter alleen maar dromen. Als haar zusje op bezoek komt blijkt dat de baas meer interesse heeft in het jongere zusje dan in haar, zijn personal assistant.

Ik was niet overtuigd dat het een leuke film was, maar toch bleef ik kijken. Waarom? Katherine Heigl. Hopelijk ben ik niet de enige, maar wanneer zij in een film/serie speelt word ik gelijk happy. Wat een spontane, mooie verschijning. Een bijkomstig pluspunt, mijn vriendje kijkt mee zodra er een chick film met haar in de hoofdrol op tv is. Naar mijn mening heeft zij echt de ultieme gunfactor.

Voor degene die haar niet kennen. Katherine is een 34 jarige, Amerikaanse actrice bekend van de hitserie Grey’s Anatomy. Voor Katherine was 2007 een topjaar. Ze kreeg een Emmy award voor haar bijrol in de hitserie Grey’s Anatomy, en werd genomineerd voor de Golden Globes waarvoor ze het jaar daarna weer in aanmerking kwam. Verder kreeg ze voor haar rol in Knocked up een Satellite- en Empire award. In haar carrière speelde Katherine in 24 films en in twee series.

Katherine Heigl op de rode loper:


 Wat vinden jullie van Katherine of hebben jullie ook een vergelijkbaar gevoel bij een andere actrice? Let me know!

Liefs,
Michelle